Istanbul Twestival 2010

Aslında bugün bir çekim vardı havanın yağışlı olacağını söyleyen weather.com nedeniyle iptal etmiştim. Sonrasın da güneşi görünce aklım gitti ve onca uyarıya rağmen babet, elbise ikilisi şeklin de evden çıktım. Zaten şemsiye taşımayı hiç sevmem. Yol berbat, toplantı Taksim tomtom sokak We Lounge’da ve git gidebilirsen. Neyse otopark yeri bul, We Lounge bul derken 25 dk gecikmeli olsa da Twestival 2010 toplantısına yağmura rağmen  gidebildim.  Yepyeni insanlarla birbirinden güzel iyi işler yapan ve duyarlı insanlarla tanışmak harikaydı. Sponsorların ve gönüllü çalışanların katkılarıyla düzenlenen gece de  program şekillenmek üzere. Şimdiden söylüyorum 25 Mart 2010 Perşembe kimseye söz vermeyin. Neden mi eh dünya da 300 şehir ile aynı anda gerçekleştirilecek Twestival İstanbul ‘da fotoğraf sponsoruyum 🙂

25 Mart 2010 perşembe günü dünya’da ki 300 şehirle aynı anda düzenlenecek sosyal sorumluluk projesi olan TWESTIVAL İstanbul  İndigo, İndigo pub,Alt ve We Lounge mekanların da düzenlenecek çeşitli etkinliklerle gerçekleşecek. Pek çok süpriz katılımcıları bekliyor şimdiden söylemeliyim 🙂 Bu gecede elde edilecek gelirler küresel bir sivil toplum örgütü olan Concern Worldwide’a bağışlanacak ve bu bağışlar fakir ülkelerdeki çocukların eğitim ve sağlık ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacak.

Tüm gelişmeleri istanbul.twestival.com resmi sitesinden takip edebilirsiniz.

Görüşmek üzere

YSM

2 Yorum
  • Duygu Saylam
    02 Mart 2010 saat 17:12

    Sevgili Yeşim,

    Başından beri İstanbul Twestival’e verdiğin destek için çok teşekkürler. Oluşumun ilk zamanlarından bugüne kadar yanımızda olduğun için çok mutluyum.

    Herşey gönlünce olsun,
    Sevgilerimizle
    İstanbul Twestival Global 2010 Ekibi adına, Duygu

  • admin
    02 Mart 2010 saat 17:25

    Sevgili Duygu,
    Anlamlı tesadüfler bizimkisi. İyi ki varız ve dünya için küçük ama ihtiyacı olanlar için sayen de yerin de yardımlar yapabiliyoruz .
    Bu oluşum da sonuna kadar yanındayım.
    Harika bir ekip ve harikalar yartacak gönüllüler var.
    Her şey güzel olacak
    İnanıyorum
    YSM

Yorum Yazın