10 Mar Yaşasın Kadın Farkındalığı!.
8 Mart Dünya Kadınlar Günün de “Kadın Farkındalığı ” adına Metro City de STOKK mağazası ev sahipliğinde buluştuk. Kadın Farkındalığı Buluşması Platformu Yöneticisi Özlem Gülerler, Ondagordum ve W-Worldeditörü Nazlıhan Şevik ile kurabiye yaptık.
Hayata ve kadınlığa dair sohbetin yanı sıra yepyeni insanlarla bir arada olmak yeni hayatlara tanıklık etmekti benim için. Benzer benzeri çeker yasası gibi aynı bakış açısına sahip kadınlarla birlikte olmak içimi ısıttı.
Biraz sohbet, biraz kurabiye derken zaman su gibi akıp geçti.
Yaşamak inadına yaşamak kadın olmanın dayanılmaz hafifliğiyle demek geliyor içimden.
8 Kasım da Kadın Farkındalığı Buluşması’n da yine sizlerle olacağız.
Sevgili Yaprak Yapsan ve idecon idea&congress ekibine, STOKK ailesine çok teşekkürler.
Güne ait fotoğrafları facebook ve twitter da #anneyemegi hashtagi ile izleyebilirsiniz.
İyi seyirler
YSM
STOKK HAKKINDA
Enkay Mağazacılık bünyesinde küçük ev aletleri sektöründe 3 Ağustos 2010 tarihinden bu yana yepyeni bir mağazacılık ve -e ticaret yolculuğuna emin adımlarla devam eden Stokk ; çatısı altında bulundurduğu Bertazzoni, Breville, Silit, Moneta, Richardson Sheffield, Miele, Glasslock , Electrolux gibi çok özel markalarıyla sıcak,aktif ve yaşayan mağaza konseptini ön planda tutmaktadır.
Bu hoş aile konseptinden yola çıkarak aynı canlılığı ve yaşam dolu havayı www.stokk.com.tr internet sitesine de taşımayı başarmıştır.
Yorum yok