2019 Eylül Yüksek Teknoloji Dergisi

Her ay büyük özveriyle hazırlanan ve içeriğiyle büyük ilgi gören ksek Teknoloji Dergisi’nin eylül sayısı yine teknolojiyle dopdolu sayfalarıyla sizlerle buluşuyor.  

Yüksek Teknoloji, #TeknoMutlu sayfamda bilgilerimizin ne kadar güvende olduğunu, siber güvenlik mümkün mü sizlerle paylaştım.

Yüksek Teknoloji’ nin yeni sayısında; “Tekno Moto” Vadim Özyurt motosiklet hakkında merak edilen her türlü gelişmeyi anlatıyor. “Tekno Gündem” bölümünde teknoloji gündemiyle ilgili bilgiler, “Tekno Eksper” bölümünde sürüş ve sürücü eğitiminin önemi, “Merak Edilenler” bölümünde Instagram algoritmasının çalışma sistemi, “Teknoloji Dünyası” bölümünde değerli bilgiler, “Sosyal Bilgiler” bölümünde cep telefonu mu? Fotoğraf makinesi mi? sorusunun cevabı, “Tekno Eğitim” bölümünde iş gücünde teknoloji desteği, “Tekno Sohbet” bölümünde Lenovo Türkiye Ülke Müdürü Emre Hantaloğlu ile gerçekleştirilen sohbet, “Tekno Kadın” bölümünde Honor Pazarlama Direktörü Roza Saygılı, “Tekno Sağlık” bölümünde Ali Gursoy ‘un kaleminden merak konusu olan “kök hücre” çalışmaları hakkındaki makalesi, “Tekno Ünlü” bölümünde “Kukla Süreyya”, “Tekno Fırsat”, “Karşı Karşıya”, “Tekno Yeniler” ve “Mercek Altında” bölümlerinde yeni çıkan ve merak edilen ürünlerin karşılaştırması, incelemesi ve daha birçok konu yer alıyor.

Keyifli okumalar

YSM- Teknomutlu 

 

 

 

Yorum yok

Yorum Yazın