2013 Ekim Bebek Dergisi

“Biz bu çekimi çok sevdik demişler. “Ya ben ya ben… Ağladım mutlulukta satırlarını okurken. İnsanın keyif aldığı işi yapması, bir o kadar da keyif dolu , sımsıcak, pozitif insanlarla bir arada olması kadar büyük mutluluk var mı? Şükürler olsun..

Bazı çekimler zordur. Hele 1 yaş bebekleri daha da yorar insanı. Ama Elif Bebek muhteşem anlarıyla mest etti hepimizi. Birbirinden güzel fotoğrafları arasından kapak fotoğrafını seçmek benim kadar dergi editörlerini de zorladı. Ama sonunda çok beğendiğimiz karede karar kıldık.   Elif Bebek ve Ailesine, Ebebekten Bebek Dergisi Ailesine , Hande Yuvakuran ve Ege Ebcin’e sonsuz teşekkürlerimle…

Bebek Dergisi Ekim 2013

Bebek Dergisi Ekim 2013

Dergi satışta…Ama sizler için kapak fotoğrafı burada… Ayrıca hayat ile ilgili ne yaşarsanız yaşayın her zaman iç sesinizi dinleyin ve ne olursa olsun inandığınız andan hiç vazgeçmeyin. Unutmayın ki hayaller gerçek oluyor. Yeter ki inanın ve gerçekten isteyin.

YSM-Fotoğrafçı

Kapak: Elif Bebek Fotoğraf: Yeşim Mutlu Prodüksiyon:Ege Ebcin-Hande Yuvakuran Mekan: Fenerbahçe Parkı

Kapak: Elif Bebek
Fotoğraf: Yeşim Mutlu
Prodüksiyon:Ege Ebcin-Hande Yuvakuran
Mekan: Fenerbahçe Parkı

 

2 Yorum
  • Ramazan EFE
    04 Ekim 2013 saat 08:50

    Yeşim hanım merhaba, fotolar dergi bir harika o kadar doğa zorluklarına rağmen harika kareler yakalamışsınız çok çok teşekkür ediyoruz.

  • admin
    04 Ekim 2013 saat 11:41

    Ramazan bey,
    Minik Elif’in güzelliği mutluluğu bize yansıyan
    Sağlıkla büyüsün Elif
    Tüm aileye selamlar, sevgiler
    YSM

Yorum Yazın