2020 Mart Yüksek Teknoloji Dergisi

Teknoloji dünyasından yöneticilerin, ünlü konukların, sağlık teknolojilerinin (COVID-19 hakkında önemli bilgiler), en yeni tüketici ve kurumsal teknoloji ürünlerinin yer aldığı Yüksek Teknoloji’nin yeni sayı yine dopdolu.

Yüksek Teknoloji yeni sayısında “Tekno Mutlu” köşemde “Koronavirüs kadar sosyal medya bilgi kirliliğini de kontrol altına almak zorundayız!” başlığıyla sosyal medyada bilgi kirliliğine araç olmamak için bireysel olarak neler yapabilirizi sizler için yazdım.

İş adamı, sanatçı, fenomen kimliğiyle gündemden düşmeyen; son klibi “Hasretinle Yandı Gönlüm”le herkesin kalplerinde iz bırakan müzisyen Mr Jade’i de Tekno Ünlü’de de ağırladım. Herkesin merak ettiği soruları Mr Jade’e sorduk .

Yüksek Teknoloji Dergisi’nin belirli bölümlerini artık podcast olarak Spotify da yer alan Yüksek Teknoloji kanalı üzerinden dinleyebileceksiniz 🙂 

Dünya ve ülke olarak zor günler yaşadığımız bir dönemde EvdeKal TeknolojiyleKal diyoruz, teknolojiseverlerin ekranlarına, evlerine getiriyoruz. Yeter ki sen SağlıklaKal Türkiye.

Keyifli okumalar.

YSM

 

Yorum yok

Yorum Yazın