YSM Star TV’de yarışmacı olur , Banana Republic giyer…

Anlatacaklarım çok keyifli anılara ait. Bir kaç hafta sonra da bu anlattıklarımı canlı olarak Star Tv’de izleme şansınız olacak. Şimdiden söylüyorum 14-18 Mayıs Haftası saat 14.00-15.30 arası Star Tv’de “Benim Güzel Evim ” programını izleyin. İzleyin 🙂 sözlü yapacağım ona göre..

Hikaye şöyle başladı. Her şey benim Yeni Anne röportajımdan sonra ortaya çıktı. Geçtiğimiz haftalarda  Star Tv’de yayınlanmaya başlayan “Benim Güzel Evim” yarışma programına katılmam için bir teklif aldım. İlk önce şaka yapıyorlar sandım ben kim yarışmacı olmak kim. Benim TV izlediğim hele yarışma programı vb izlediğim bile söylenemezken yarışmacı olacaktım. Ve oldum şaka gibi ama değil … Bilumum anılarımı ve paylaşımlarım olacak sizlerle. Ama yarışma yayınlanmadan paylaşmam yasak affedin beni.

Ama bir konu var ki paylaşmadan geçemedim. Zaten onun Star Tv ile ilgili kısmı yok. İşte yarışmacı olacağım ortaya çıkınca klasik her kadın gibi ne giysem de daha şık olsam derdine düştüm. Bir de siyah renkten kaçınmam istendi. Benim dolapta ya siyah ya beyaz. arada renkler var ama çok da değil. İşte twitterdan bir tweet attım . Bir ay boyunca kim YSM sponsor olmak ister diye. Bir ki firma iletişime geçti. Firma dediysem öyle küçük markalar değil. Hepsi kadın giyiminde ilk akla gelen markalar. Ama çok yavaş hareket edip, kendi bürokrasilerine takıldılar. Bir arkadaşım aracılığıyla bu tweetim yerini buldu. Ve BANANA REPUBLIC , YSM’e  kıyafet sponsoru oldu. Ayakkabı, çanta takı vb de ben kendiminkileri kullanmak istedim. Allahtan her kıyafete uyduracak kadar var 🙂

İşte bu keyifli iş birliği çekimler ile başladı. Yarın yine yeni sezon Safari Konseptli ürünlerden seçmeye gidiyorum. Yine instagram ve twitterdan beni takibe devam.

Yarışma boyunca giydiğim kıyafetleri ve seçin halimi  görmek isterseniz önce Banana Republic Facebook Sayfasını beğenin sonra da tık tık…

Ben çok keyifle giydim bu kombinleri.. Zaten yarışmada da üzerimde göreceksiniz. Çok teşekkürler Banana Republic ve harika ekibi…

YSM- Yarışmacı&Banana Republicci

Banana Republic Hakkında 

Banana Republic seyahat etmeyi ve değişik kıyafetler toplamayı seven bir çift tarafından kuruldu. Banana Republic ilk mağazasını 1978 yılında Mill Valley’de açtı.

İki mağazasıyla birlikte 1983’te Gap Inc. bünyesine geçen Banana Republic, müşterilerine yenilikçi ürün çeşitleri ve alışveriş deneyimleri sunarak büyümeye devam etti. Banana Republic bugün yüksek kaliteli tasarımları ve lüks ürünlerini uygun fiyatlara sunmasıyla tanınıyor. Banana Republic modanın daha ulaşılabilir hale getirilmesine katkı sağlayan bir marka olarak biliniyor.

Banana Republic aksesuar, ayakkabı ve kişisel bakım ürünlerinde yüksek kaliteli temel ürünler ve seçkin koleksiyonlar sunmaktadır. Banana Republic işte, günlük giyimde ve sosyal yaşamda arzu edilen, sade stiller sunmaktadır.

 

3 Yorum
  • cesur doruk
    29 Nisan 2012 saat 23:54

    harikasın yeşimcim bekliyoruz programı merakla:)

  • admin
    30 Nisan 2012 saat 17:26

    Saol Cesurcum
    Ben de merakla bekliyorum neler çıkacak bakalım
    🙂

  • asli derbent
    14 Mayıs 2012 saat 11:39

    başarılar:) izleyemem ama sizin blog dan okurum artık.

Yorum Yazın