Nuri Çolakoğlu & YSM

30 yaşa mektuplar kitabı için çekim yapmayı ne kadar sevdiğimi artık biliyorsunuz. Ne zaman çekim yapılacak olsa koşa koşa gidiyorum. Çünkü bu kitabı hem çok büyük heyecanla bekliyorum hem de röportajlarında olmadığım ve fotoğraflarını çekemediğim kişilerin mektuplarını ve hikayelerini çok merak ediyorum.

Çekim öncesinde tanıdık yüzlere rastlamak diğer keyifli yanıydı hayatın. Şulecan Dalbudak ve Sibel Güneş ile kısa da olsa sohbet etmek yeniden an-ılara dönmek ne güzel. Hayat insana ne güzel anlar sunuyor.

Bebek’te 2 ekimde yayın hayatına başlayan yeni bebeği  H TV’de Nuri Çolakoğlu ile kısa ama çok keyifli bir çekim gerçekleştirdik. İletişimin çok hızlı olduğu çağımızda küçük bir iletişim stresine rağmen Asuman ile keyfimizi bozmadı hiç bir an. Biz tatlı tatlı sohbet ettik, zaman gelince de çekim…

Yağmurlu bir İstanbul akşamında eve döndüm işte… Yüzümde gülümseme , fonumda Adele… Bir kez ertelenmiş bir çekimi gerçekleştirmenin huzuru içimi kaplamış halde. Yağmur, çamur, trafik ya da başka hiç bir şey şu an keyfimi bozamaz.

Geriye güzel bir an-ı ve kulağımda  “Kimse mektup yazmıyor ki artık”  …

YSM- Fotoğrafçı

Yorum yok

Yorum Yazın