Chicco Blogger Toplantısındaydık!.

Geçtiğimiz günlerde Chicco’nun Happilly Ever After’da gerçekleşen blogger toplantısındaydım. Öncelikle çok sevdiğim bir mekan da mekanın sahibi muhteşem enerjili Ayşe Kucuroğlu ve çok sevdiğim blogger dostlarımla  kocaman kahvaltı masasını paylaşmak harikaydı. Biraz gecikmeli olarak da aralarına katılmış olsam da sohbetin ve nefis ortamın tadını çıkarmadan edemedim.

Konu çocuklar ve yaşanmışlıklar olunca masa da kahkaha eksik olmadı.

Chicco’nun  bebeklerin gelişimini takip eden çıkardığı yeni  biberon serisine bayıldım.  Üç farklı emzikle , aydan aya değişen ağzın gelişimine göre tasarlanmış biberonlar nefis. Mira için hala biberon kullanıyorum . Siz de ürünleri keşfetmek isterseniz www.stepup.chicco.com göz atabilirsiniz.

Chicco’nun bizler için hazırladığı yeni ürünler sadece biberon ile sınırlı değildi. Türkçe konuşan oyuncak serisi ve pure-bio ürünlerine bayıldım. Keşke evde farklı markanın konuşan bir çok ürünü olmasaydı da alsam dedim ama varken almak çok anlamlı değil. Ama doğum günü vb için ideal hediye olarak planladım şimdiden.

Sertifikalı organik pure.bio serisi ise şimdiden bir çok annenin favorisi olmaya aday. En azından biz masadakiler için öyle oldu diyebilirim. Daha fazla bilgi almak isterseniz http://www.chiccopurebio.com/tr/default.asp göz atın lütfen.

Chicco anneler ve babalar için ürünleri, hizmetleri ve tavsiyeleri biraraya getirerek bir bebek gelişim klavuzu hazırlamış. Mağazalardan ücretsiz edinebileceğiniz ” Mutluluk Alfabesi ” pratik büyüme kılavuzunu istemeyi sakın  unutmayın.

YSM-blogger, mom, photographer

Özel not: Etkinlik sırasında Van için ne yaptıklarını sormadan geçemedim. Van’daki depremzedeler için göz yakmayan şampuan, sabun, pişik önleyici krem, temizleme mendili, talk pudra,bebek yağı,biberon emziği,yalancı emzik,biberon,ayakkabı, tekstil ürünleri göndermişler. Şirket politikası gereği yapılan yardımın içeriğini paylaşmamamızı istemediler ama ben yazmadan geçemedim. Çünkü twitter da markalara fazlasıyla bu yönde yardım talebinde bulunduk. Ürünleri de  bölgeye ulaştırılmak üzere 27 Ekim tarihinde  Kızılay yardım tırına yüklemişler.

 

Yorum yok

Yorum Yazın