iPhone ve iPad için mutlaka CECCEC :)

Yetişemiyorum ben hayata. Geçen hafta Ceren ile buluştuk ve onun harika ürünlerini yazacağım diye mırıldandım ama o kadar çok yazı ve çekim girdi ki araya 6.gun ve yazıyorum inşallah.

Ceren eski komşum. Hani yazmıştım ya muhteşem pastalar yapıyor diye işte Cemalifer Hanım’ın kızı. Süper hoş , zeki ve yetenekli. İnanılmaz projeleri ve fikirleri var. Bugünler de ben moda da ne var ne yok ondan öğreniyorum o da benden ev ödevleri alıyor sosyal medya konusunda. Mesela kendisi ile yaptığımız soru cevapları gönderecek bana ki buraya koyacağım ama o şimdi “fashion night out istanbul” telaşında. Geçen hafta da “fashion week İstanbul” da idi 🙂

Geçen hafta hem Cemalifer Hanım’ın geçmiş doğum gününü kutlamak hem de Ceren ile kikirdemek için bir araya geldik. Kikirdemek diyorum çünkü o kadar çok fikrimiz var ki ne zaman ne de kelimeler yetiyor bir araya geldiğimizde. Konuştukça acayip fikirlerle doluyoruz. Ne güzel diyorum hep.

Şimdi başlığa baktınız ve klasik YSM gevezeliği gördünüz. Asıl konuya geleyim değil mi? Ceren “designer” yani “tasarımcı”  Afilli olsun diye böyle kelimeler kullanmak pek moda biliyorsunuz. İşte Ceren” iPhone ve iPad için” butik tasarımlı deri kılıf ve çantalar hazırlıyor. Türkiye’den önce ünü yurt dışında yayılmış durumda. Firmasını New York’ta kurmuş Türkiye’de üretim yapan zehir gibi bir tasarımcı. Üstüne üstelik nefis giyiniyor ve modelleri kıskandıracak kadar da güzel. Bunları okurken bana kızacak biliyorum çünkü markası ile tanınmak istiyor.

Benim minik çantam iPhone kılıfım

Ceccec ile ilk doğum günüm de tanıştım. Ceren bana iPhone için minik harika bir çanta hediye etti. O günden beri vazgeçilmezi oldu çantamdan hiç eksik değil. Fotoğraf çekimlerinde de bileğime takıyorum nefis oluyor. İki tane kredi kartı alıyor para koyma yeri var tabiki iPhone koymak için muazzam bir kılıfı. Benimkinin adı “Anna” tasarımlarına farklı isimler vermeyi seviyor.

İşte konuşurken 2012 trendlerinde yer alan iPad tasarımından bahsetti. Sitesinden görmüştüm ama dokununca içim gitti.

Madrugada artık benim

Sonra da aşkımız kenetlendi ve artık benimle yaşıyor.

Şimdi Ceren’den soru cevaplarım gelince sizinle paylaşacağım ama trendsetter olarak diyorum ki çok yakında çok kişide göreceksiniz. YSM demedi demeyin yine. Bir çok yeniliği gelişmeyi zaten bloğumdan okumaya alıştınız.

Ceren’in harika tasarımlarına göz atmak isterseniz web sitesinden, twitterdan ve facebookdan kendisine ulaşabilirsiniz. Bir de torpil yapacak size. Kargo gönderimlerinizi ücretsiz karşılayacak siparişlerinizde 🙂 Ayrıca bir çok kişiden önce sizde olur. Minik bir dedikodu da yapmadan geçmeyeyim Türkiye’nin kabul görmüş ve geçtiğimiz hafta Newyork Fashion Week’de görülen çok ünlü bir Vogue editörü bu ürünleri kullandı .

Çok yakında başka süprizlerim  olur kim bilir?

YSM-tasarımcı arkadaşı

4 Yorum
  • Senem
    19 Eylül 2011 saat 15:36

    Yeşim hanım bunlar çok güzel dee benim merak ettiğim Hello Kitty li iphone kılıfını nerden aldığınız :)söylerseniz çok sevinriz kızım ve ben 🙂

  • admin
    20 Eylül 2011 saat 18:08

    Sevgili senem,
    Hello Kity kılıfı Bağdat Caddesi’nden aldım. Orada çok fazla seçenek var. Ben kızlar pembe istediği için pembe aldım
    Çok da kullanışlı
    Sevgiler
    YSM

  • Senem
    26 Eylül 2011 saat 15:56

    teşekkürler ilk fırsatta edinicem 🙂

  • admin
    27 Eylül 2011 saat 14:42

    🙂 bir de foto cekip gonderirsen hemen yukleriz buraya super olur 🙂

Yorum Yazın