Hoş Geldin Duru Bebek!..


Hoşgeldin Duru !..

Sağklıkla aşkla büyü

Tebrikler  Emel, Hasan Tunç

Teşekkürler Dr Hüseyin Mutlu

Teşekkürler Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Ameliyathane, Bebek Odası ve 9.kat çalışanları

Doğum Tarihi: 04.10.2010 , Doğum Saati: 10,18

Ağırlığı: 4 kg ,  Boy:54 cm

Duru Bebek  Terazi Burcu, Yükselen Burcu Akrep, Maya Burcu Maymun

====== Chuen / Ozomatli / Maymun (Batı) ======
Chuen – (telafuz: shuwenn)
Anahtar anlam: performans ve sanat yeteneği

* Spontane, kendiliğinden
* Masumiyet
* Bozucu, yıkıcı
* Çok yönlü
* Performans
* Oyunbaz
* Sihir
* Cana yakın
* Zeki
* Meraklı
* Zamanı dokuyan
* Zanaatkar

Maymun en şanslı burçlardan birisidir. Bu burçta doğanların evlilik, çocuklar, iş ve para gibi konularda çok şanslı olduğu söylenir. Onlara bir şey öğretmeye gerek yoktur çünkü zaten biliyorlardır. Maymun insanları bu dünyanın doğal sanatçı ve zanaatkarlarıdır. 20 burç içinde ortada olduklarından bir maymun gibi tüm diğer burçların niteliklerinden beslenebilirler. Bu da onların her işten biraz anlamalarıyla sonuçlanır. Arkadaş canlısı olurlar ve canlı olduklarından dolayı pek sevilirler. Ama sanatçıların ego problemi ünlüdür. Maymun burcunda doğanlar kendi yaratıcılıkları, becerileri ve şansları ile ilgilenmeye kendilerini o kadar kaptırabilirler ki başkalarını düşünmeyi ihmal edebilirler. Egoistlik onların karanlık tarafıdır ve hayattaki sınavları bu egoistliği aşmaktır. (Calleman, Johnson, Fatih)
Mayalarda Maymun zamanın dokumacısı olarak bilinir. Maymun düşünceleri adeta bir iplik gibi eline alır ve onları dokuyarak bizim gerçekliğik kumaşımıza dokur. Yeni düşünceler veya buluşlar hayatımıza yine bir maymun tarafından dokunur. Güçlü kişilikleri vardır, bazen duygusal olarak diğerlerine mesafeli dururlar. Doğal bir lider olarak ya önder ya da bağımsız olmayı seçerler, ikisinin ortası çok zor görülür. Küçük şakalar yapmayı ve dikkat çekmeyi o kadar çok severler ki, sahne ışığını almak adına bazen aşırı rol yaparak soytarıyı oynayabilirler. Elinden her iş gelen, sevecen, zeki ve cömert bir karakter sergilerle. Maymunların masum merakları onları sanatsal ifade ve yapıcı çözümlere yönlendirir. Pek çok Maymun çok saygı gören bir tüccar veya konuşmacı olabilir. Maymunlar ilgilerini bir konuda kısa bir süre için toplayabilirler ve herhangi bir konuda ustalaşacak kadar ona ilgi gösteremezler. (Ian Lungold, Andi Mac & Jag)

Kişilik: Dikkat çekici, sanatçı, zeki ve duygularını saklamayan. Farklı ilgi alanları, konuşkan ve çok meraklı.

Temel engeli: Bir işte iyi olacak kadar uzun süre onunla ilgilenmek.
Çözüm: Yaratıcı çıkış noktaları.

Rahatlayıp oynamayı öğrenmek için güçlü bir ilaç. Aynı zamanda yeni başlangıçlar ve keşif içinde iyidir.

Ne için uygun bir gün: Hayatta herhangi bir şeye başlamak

2 Yorum
  • Ömer Erdoğan
    04 Ekim 2010 saat 17:22

    Emelciimm! Canım dostum! Biricik arkadaşım, çok mutlu oldum! Hayırlı uğurlu olsun, Duru Bebiş çok ama çok tatlı! Allah analı babalı büyütsün. Hep birlikte hep sağlıklı olun inşallah.

    Hasancım seni de elbette tebrik ederim. Kısmetse yanınızdayım yarın!

    Duru’yu öpün yerime!

    Sevgiler, Ömer

  • Çiğdem Ocak
    07 Ekim 2010 saat 08:10

    Tek kelimeyle harikasınız Tunç ailesi ve özellikle minik Duru bebek. Annen kadar güzel, akıllı ve tatlı olacağına hiç şüphem yok…Kocaman öpücükler.

Yorum Yazın