2016 Mart Yemek Zevki Zergisi “Dijital Sos” Köşem

Türkiye’nin en çok okunan ve sevilen ‘Yemek Zevki’ dergisinde ‘Dijital Sos’ köşemle her ay dijital ve sosyal yaşama dair yazılarımla sizlerleyim. İşte Mart 2016 Dijital Sos köşem.

İhlas Ekibine,  Yazı işleri Müdürü’m Eren Aydın’a ve görsel tasarımcımız Berkan Kesgin’e teşekkürlerimle 🙂

YSM

Ekran Resmi 2016-03-02 18.47.43 Ekran Resmi 2016-03-02 18.47.54 Ekran Resmi 2016-03-02 18.48.03

 

2 Yorum
  • AybikeDiler
    28 Mart 2016 saat 14:52

    Merhabalar,
    Benim 14 aylık bir oğlum var, doğumdan sonra maxi cosi ana kucağı kullandık. şimdi yeni oto koltuğu almam gerekiyor ADAC test sonuçları sebebi ile kiddy ya da cybex düşünüyorum ama öndeki güvenlik yastığı biraz tedirgin etti beni. her iki markayı da araştırdım. adac çaprılma testleri çok iyi ikisi de alman. ürün videolarına varıncaya kadar izledim ama kararsız kaldım. kiddynin prima kampanyası ile fiyatlar biraz daha iyi, ama o kadar çıkmışken biraz daha çıkıp römer ya da besafe mi alsak bilemedik. römerin yurtdışında bir ürününün ADAC geçemediğini gördüm. Kiddy’yi blogcuanne yazıyor ama bu yazılar sponsorlu olabiliyor, ürün 1-2 satış noktası hariç sadece netten satılıyor. Deneyimli anneler pozitif tecrübe paylaşırsa çok sevinirim.

  • Yeşim MUTLU
    28 Mart 2016 saat 15:20

    Aybike Hanım Merhaba,

    Oğlunuzla keyifli güvenli geçen günler dilerim. Sağlıkla büyüsün. Oto koltuğu seçiminde bir çok dinamikler söz konusu olabiliyor. Benim kızlarımda tercih ettiğim markayı kullanma sebebim güvenlikti. Bahsettiğiniz iki marka hakkında da fikrim yok. Türkiye’de blog dahi yazılmazken bu konularda kendi deneyimlerimi yazmaktan öte gitmedim.Evet sponsorlu yazılar vb olabiliyor ama bu blogda değil varsa da mutlaka “şu şu markanın desteğiyle diye belirtilir”
    Bugün araba koltuğu ya da puset almam gerekse yıllarca kullandığım iki çocuk büyüttüğüm markayı gözüm kapalı alırdım. Karalamadan, çok fazla poh pohlamadan yazılan yazılarda siz kendi doğrunuzu mutlaka bulacaksınız. Ama moda diye ya da bilmem ki kullanıyor diye o ürünü almanızı önermem. Son zamanlarda sosyal medya da işler çığırından çıkmış durumda. Bazen bir anneye bir araba koltuğu hediye ediyorlar -yanlış anlaşılmasın no name birisi- o anne o koltukçu kesilebiliyor. Benim olaya bakış açım daha önce de yazdığım şu yazıdan okuyabilirsiniz. http://www.yesimmutlu.com/arabada-%C3%A7ocuk-koltu%C4%9Fu-olmadan-asla.html
    Kullandığım markayı onların reklamını yapmamak adına yazmıyorum ama yazınızın içinde geçiyor. Kaldı ki hem araba(puset) hem oto koltuğu (ana kucağından itibaren) çok fazla çocuk büyüttü ve olumsuz bir deneyimim olmadı. Sadece pusetin tutma yerleri aşınmıştı ve onu da yeni tutma yeriyle değiştik. (kauçuk bir madde gibiydi)

    Değerli yorumunuz için teşekkürler. Uamrım size faydalı olabilmişimdir. Ayrıca hiç bir firma ile bu konuda iş birliğim vb bulunmamakta bunu da belirtmek isterim

    Sevgiler
    YSM

Yorum Yazın