2014 Yılının Selfie’si Oscardan!

86. Oscar Ödül Töreni’nde Ellen DeGeneres hesabından paylaşılan ve Bradley Cooper’ın çektiği selfie pozu paylaşım rekoru kırıyor. Az önce baktığım da 2.311.423 kez retweetlenmiş ve 1.104.010 kişide favorilerine eklemiş. Sayı siz baktığınızda da her an değişir. Bu selfie  retweet rekoru kırmak için çekilmiş. Amacına da çoktan ulaşmış durumda. Tweet atıldıktan hemen sonra twitterin yarım saat boyunca kullanılamaz hale geldiğini de unutmamak gerek. Obama’nın ( 778.801 retweet almıştı) rekorunu kıran fotoğraf kısa bir süre içerisinde çoktan 2  milyon retweeti geçti. Ve daha iyisi çekilinceye kadar 2014 yılının #selfie olarak tarihe geçti.

Fotoğrafta yer alanlar Angelina Jolie, Brad Pitt, Meryl Streep, Julia Roberts, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Lupita Nyong’o, Kevin Spacey  ve Jared Leto.

2014bestselfie

İşin görünmeyen diğer yanı ya da herkesin pek yazmadığı burada asıl kazanan marka da SAMSUNG.. Selfie çekilen telefon çok açık ortada. Samsung reklam için bütçe ayırsa bu kadar ünlüyü bir arada kullanabilir miydi bilmiyorum. Belki de bu selfie viral SAMSUNG reklamıdır 🙂 Öyle veya böyle efsane olmuş efsane. Kaç kişi bu selfie de olmak için nefesini tutmuştur.

Selfiemiz bol olsun.

YSM-Selfie

Yorum yok

Yorum Yazın